biletul zilei cu meciuri din fotbal biletul zilei pariuri biletul zilei de azi

Termeni si conditii

Prin ramanerea pe site si accesarea in orice mod a continutului acestuia trebuie sa respectati termenii si conditiile de mai jos. Daca refuzati acceptarea termenilor si conditiilor descrise mai jos, refuzul dumneavoastra se poate manifesta doar prin parasirea imediata a sitului.

www.digitalsport.ro este proprietatea Asociatiei Presei Sportive din Romania.

Pentru a putea folosi situl trebuie  sa indepliniti, pe langa conditiile generale, si urmatoarele conditii:

1. Sa aveti peste 14 ani.

2. Sa va folositi numele real, adresa postala de resedinta, emailul corect si toate celelalte date necesare pentru a completa profilul de client.

 

Conditii generale:

Responsabilitatea utilizatorului:

• Utilizatorul raspunde de confidentialitatea propriilor informatii si de toate actiunile sale, inclusiv in situatia in care informatiile sale au fost compromise, furate si/sau folosite de terti altfel decat potrivit vointei sale.

• Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul informatiilor furnizate pe situl www.digitalsport.ro.

• Utilizatorul se obliga sa utilizeze www.digitalsport.ro doar potrivit scopului sau declarat.

• Utilizatorul se obliga ca actiunile sale sa nu contravina in niciun fel legilor in vigoare si este singurul responsabil in cazul neindeplinirii acestei obligatii.

• Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile desfasurate de el sau de pe userul sau pe www.digitalsport.ro.

• Utilizatorul este unic responsabil pentru urmatoarele actiuni ilicite desfasutate de el sau de pe userul sau: fraudarea clientilor, al sitului www.digitalsport.ro sau al Asociatiei Presei Sportive din Romania, sustragerea de informatii, copierea si/sau reproducerea sitului, orice alte actiuni care pot fi calificate ca abuzuri. Desfasurarea oricarei actiuni dintre cele descrise mai sus dau dreptul administratorilor www.digitalsport.ro de a restrictiona accesul la serviciile www.digitalsport.ro, de drept, fara notificare si fara obligatia de a restitui orice sume de bani achitate de utilizator pentru serviciul care ii este restrictionat.

Responsabilitatea www.digitalsport.ro:

• www.digitalsport.ro isi rezerva dreptul de a adapta, adauga, corecta, modifica, abroga in tot sau în parte continutul termenilor si conditiilor. Pentru a fi tot timpul la curent cu eventualele adaptari, adaugiri, corectari, modificari, abrogari ale termenilor si conditiilor, va rugam sa verificati varianta în vigoare afisata pe site.

• www.digitalsport.ro isi rezerva dreptul de a refuza furnizarea serviciilor sale oricand si oricarei persoane, fara a fi necesara o motivatie sau o rambursare de taxe sau comisioane.

• www.digitalsport.ro nu are obligatia de a verifica informatiile furnizate de utilizatorii sai si, prin urmare, nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudicii cauzate de lipsa acestei verificari.

• www.digitalsport.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau elimina contul sau continutul nelegal, ofensator, amenintator, defaimator, obscen, pornografic sau care aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuala sau este in disonanta cu termenii si conditiile sitului www.digitalsport.ro.

• www.digitalsport.ro nu ofera nicio garantie ca serviciile oferite corespund cerintelor utilizatorilor, ca serviciile oferite vor fi neintrerupte, la timp, sigure si fara erori. www.digitalsport.ro se obliga insa sa rectifice in cel mai scurt timp orice eroare.

• www.digitalsport.ro nu garanteaza calitatea produselor, serviciilor, informatiilor sau oricarui material achizitionat prin intermediul www.digitalsport.ro, nu garanteaza ca acestea iti vor satisface asteptarile si nici ca erorile vor fi remediate.

• www.digitalsport.ro nu este responsabila de eventuale pierderi sau prejudicii directe sau indirecte rezultate din sau legate in orice fel de folosirea, imposibilitatea folosirii sau gradul de performanta al sitului.

• www.digitalsport.ro nu este responsabila pentru neindeplinirea de catre utilizatorii si clientii sai a obligatiilor descrise mai sus sau pentru actiunile ilicite ale utilizatorilor si clientilor, astfel cum sunt ele descrise mai sus.

• Neexercitarea de catre www.digitalsport.ro a oricarui drept prevazut in prezenta sectiune “termeni si conditii” nu constituie o renuntare tacita la exercitarea lui.